Μπαρτσελόνα : Θέλει σταρ για χάρη του Λιονέλ Μέσι!

Μπαρτσελόνα : Θέλει σταρ για χάρη του Λιονέλ Μέσι!

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να φέρει ηχηρά ονόματα στους μπλαουγκράνα προκειμένου να πείσει τον Μέσι να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη.

Μεταγραφική ενίσχυση για τη Μπαρτσελόνα και μάλιστα άμεσα, θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το γεγονός ότι ο καταλανικός σύλλογος μετράει 11 νίκες σε 12 ματς στην Primera Division. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Diario Gol» που αναδημοσιεύει η «Μirror.co.uk», πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να φέρει ηχηρά ονόματα στους μπλαουγκράνα, και για έναν ακόμη λόγο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με κάποιους από τους παίκτες που αποκτήθηκαν εσχάτως, όπως τον Πακο Αλκάθερ και τον Αντρέ Γκόμεζ.

Από την πλευρά τους τόσο ο Βαλβέρδε όσο και ο σύλλογος θέλουν να βλέπουν τον Αργεντινό σταρ ικανοποιημένο προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό ενδεχόμενο αποχώρησής του τα επόμενα χρόνια. Αλλωστε δεν είναι λίγες οι «σειρήνες» που ακούγονται από άλλους μεγάλους συλλόγους για τον Μέσι.

Γι’ αυτό ακριβώς ο Βαλβέρδε επιθυμεί αν είναι δυνατόν ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο να φέρει τουλάχιστον ένα μεγάλο «όνομα». Ετσι λοιπόν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχει στη λίστα του ο πρώην ερυθρόλευκος προπονητής είναι αυτά των Φιλίπε Κουτίνιο, Τομά Λεμάρ, Μεσούτ Οζίλ και Ναμπίλ Φεκίρ.

Κουτίνιο: Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην Λίβερπουλ από το 2013 βρισκόταν στο στόχαστρο της Μπάρτσα από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο οι πρόταση των Καταλανών απορρίφθηκε από τους κόκκινους. Αυτή φορά στην Μπαρτσελόνα πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον Κουτίνιο, ακόμη και τον Ιανουάριο, καθώς και ο παίκτης φέρεται να θέλει να έρθει στην ομάδα.

Τομά Λεμάρ: O 22χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στη Μονακό από το 2015, βρισκόταν στη λίστα των Λίβερπουλ και Αρσεναλ το καλοκαίρι, όμως τελικά κατέληξε στη Ligue 1. Μπορεί μέχρι στιγμής η σεζόν να μην εξελίσσεται καλά για εκείνον, καθώς έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά, ωστόσο θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του και αρέσει πολύ στον Βαλβέρδε.

Μεσούτ Οζίλ: Ο 29χρονος Μεσούτ Οζίλ που βρίσκεται στο ρόστερ της Αρσεναλ από το 2013, είναι και το πιο γνωστό όνομα από τους τέσσερις που έχει στο στόχαστρο η ομάδα της Καταλονία. Το συμβόλαιο του Γερμανού διεθνούς, ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, συνεπώς τα χρήματα που απαιτούνται είναι σαφώς λιγότερα από όσα για τον Κουτίνιο και η οποία θα κυμανθεί γύρω στα 17,5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Επίσης εκτιμάται ότι στη Μπαρτσελόνα προσανατολίζονται να του προσφέρουν ένα προσύμφωνο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το οποίο θα γίνει παίκτης της το καλοκαίρι ως ελεύθερος, αρνούμενος τυχούσα πρόταση από πλευράς κανονιέρηδων.

Ναμπίλ Φεκίρ: Ο24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός που ανδρώθηκε στην ομάδα Β της Λιόν και που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της από το 2013, είναι ο λιγότερο γνωστός παίκτης από τους τέσσερις. Από την άλλη όμως έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν, έχοντας ήδη σκοράρει 11 γκολ σε ισάριθμα ματς των Γάλλων!

Πάντως ο Φεκίρ τιμωρήθηκε για άσεμνο πανηγυρισμό καθώς μετά από γκολ που πέτυχε έβγαλε τη φανέλα του κα την έδειξε επιδεικτικά σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Κίνηση που προκάλεσε την είσοδο μερικών εξ αυτών στον αγωνιστικό χώρο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ