Λεγκανές – Μπαρτσελόνα 2-1 (vid)

Λεγκανές – Μπαρτσελόνα 2-1 (vid)

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για δεύτερο σερί παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή από την ουραγό Λεγκανές με 2-1.

Δεύτερη σερί κακή εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα, δεύτερη σερί γκέλα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να βρίσκεται σε μίνι – κρίση και μετά το εντός έδρας 2-2 με τη Χιρόνα απόψε ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 με ανατροπή από την ουραγό Λεγκανές, για την 6η αγωνιστική της La Liga. Οι Μπλαουγκράνα παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με το «μαγικό» γκολ του Κοουτίνιο στο 12’, στο τέλος έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το «Μπουταρκέ».

Οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους και δείχνουν να βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, γεγονός που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η σφαλιάρα από την ουραγό Λεγκανές προκαλεί αναμφίβολα προβληματισμό στον Ερνέστο Βαλβέρδε, που βλέπει την ομάδα του να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο αποψινό παιχνίδι η ομάδα της Βαρκελώνης ξεκίνησε καλύτερα και στο 12’ προηγήθηκε με το εντυπωσιακό γκολ του Κοουτίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού επαναπαύθηκαν και όσο πέρναγε η ώρα οι γηπεδούχοι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η πίεσή τους επέφερε καρπούς και στο 52’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ναμπίλ Ελ-Ζαρ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Λεγκανές πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Όσκαρ Ροντρίγκεθ. Η ομάδα της Μαδρίτης έφερε τούμπα το ματς και πήρε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Μετά το γκολ η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά όποτε έφτασε σε απόσταση βολής έπεσε πάνω σε έναν εντυπωσιακό Κουεγιάρ. Ο πορτιέρο που είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι είπε «όχι» στις προσπάθειες των Ράκιτιτς και Κοουτίνιο και κράτησε το 2-1, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη νίκη στη φετινή La Liga.

Μετά το αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 13 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στην Ρεάλ να την ξεπεράσει, εάν βέβαια οι Μερέγχες καταφέρουν να φύγουν με νίκη από την έδρα της Σεβίλλης. Η Λεγκανές από την άλλη, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και έφτασε στους 4 βαθμούς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

«Αλωσε» το Μπιλμπάο η Βιγιαρεάλ

Στο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα με αυτό της Μπαρτσελόνα, η Βιγιαρεάλ άλωσε το Μπιλμπάο, επικρατώντας της Αθλέτικ με 3-0. Το κίτρινο υποβρύχιο σκόραρε και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Φορνάλς (65’), Φούνες Μόρι (80’) και Εκαμπί (89’).

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής 

Τρίτη, 25/9 

Εσπανιόλ-Εϊμπάρ 1-0
(68’ Ερμόσο)

Σοσιεδάδ-Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2
(5’ Μπαουτίστα, 78’ Γουίλιαν – 31’ Αντβίνκουλα, 36’ πεν. Τρέχο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ουέσκα 3-0
(16’ Γκριεζμάν, 29’ Πάρτεϊ, 33’ Κόκε)

Τετάρτη, 26/9 

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 0-3
(65’ Φορνάλς, 80’ Φούνες Μόρι, 89’ Εκαμπί)

Λεγκανές-Μπαρτσελόνα 2-1
(52’ Ελ Ζαρ, 53’ Ροντρίγκεθ – 12’ Κουτίνιο)

Βαλένθια-Θέλτα (23:00)
Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)
Πέμπτη, 27/9 

Αλαβές-Χετάφε (21:00)
Βαγιαδολίδ-Λεβάντε (21:00)
Χιρόνα-Μπέτις (23:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ