«Προτεραιότητα της Ρεάλ η απόκτηση κεντρικού αμυντικού»

«Προτεραιότητα της Ρεάλ η απόκτηση κεντρικού αμυντικού»

Βάθος στην αμυντική της γραμμή θέλουν να προσθέσουν οι «μερένχες» σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο

Η προβληματική εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League οδηγεί όπως φαίνεται τους διοικούντες της «βασίλισσας» σε διορθώσεις του ρόστερ, ούτως ώστε να επαναφέρουν την ομάδα στον σωστό δρόμο.

Όπως ανέφερε προ λίγων ημερών η «Marca» είχε κάνει γνωστό πως οι «μερένχες» ψάχνουν έναν επιθετικό, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα επανέρχεται με νέο δημοσίευμα στο οποίο προσθέτει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα πλαισιώνει τους Σέρχιο Ράμος και Ράφαελ Βαράν.

Οι δύο παίκτες των Μαδριλένων αγωνίζονται ακατάπαυστα, με μοναδικές εναλλακτικές επιλογές για το δίδυμο της άμυνας τους Βαγέχο και Νάτσο.

Ο νεαρός Ισπανός μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα, ενώ ο Νάτσο χρησιμοποιείται περισσότερο στο δεξί άκρο της άμυνας αναπληρωματικός του Καρβαχάλ παρά ως κεντρικός αμυντικός.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι η Ρεάλ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση των Λούκας Ερνάντες και Χοσέ Χιμένες της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος» έριξαν… πόρτα στους συμπολίτες τους, ενώ και ο Σαμιούελ Ουμτιτί που αποτελούσε στόχο της ομάδας ανανέωσε με τη Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ