Φάμπιο Καπέλο: «Ικάρντι, ο αντί-Κριστιάνο στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Φάμπιο Καπέλο: «Ικάρντι, ο αντί-Κριστιάνο στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Τον διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε ο Φάμπιο Καπέλο, τονίζοντας ότι η «βασίλισσα» θα πρέπει να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο.

Την πεποίθηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι για να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέφρασε ο Φάμπιο Καπέλο.

Ο πρώην προπονητής της «βασίλισσας» μιλώντας στο «Radio Rai» τόνισε ποιον παίκτη θα πρέπει να προσθέσουν στο ρόστερ τους οι «μερένχες» για να καλύψουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετακόμισε στην Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ιταλός τεχνικός υπέδειξε τον Μάουρο Ικάρντι τονίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που έχει την αίσθηση του γκολ.

Πιο αναλυτικά, ο 72χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Είμαι θαυμαστής του Ικάρντι. Αν ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα τον είχα φέρει κατευθείαν στην ομάδα. Είναι σπεσιαλίστας στα πέναλτι όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ένας παίκτης που αισθάνεται το γκολ. Ξέρει πως να κινηθεί μέσα στην περιοχή, με έναν τρόπο που λίγοι ξέρουν. Αν του πετάξεις τρεις μπάλες, θα χτυπήσει και τις τρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ