Λοπετέγκι: «Το αν θα μείνω είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου»

Λοπετέγκι: «Το αν θα μείνω είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου»

Δεν απασχολεί τον Ισπανό τεχνικό το ενδεχόμενο απόλυσής του

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε νέα ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Λεβάντε με 2-1 και η παραμονή του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο των «μερένχες» είναι πιο αμφίβολη από ποτέ.

Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ισχυρίστηκε πως η δουλειά του ήταν το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του και πως αυτό που προέχει είναι να ανασυγκροτήσει την ομάδα του ενόψει της μεσοβδόμαδης αναμέτρησης με την Πλζεν (23/10) για το Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στο δίκτυο «Bein Sports»: 

«Η δουλειά μου είναι το τελευταίο πράγμα που έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό  μου. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να εμψυχώσω τους παίκτες μου για την αναμέτρηση της Τρίτης. Πιστεύω ότι αξίζαμε αναμφισβήτητα τη νίκη στην αναμέτρηση, ωστόσο στο ποδόσφαιρο η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα είναι αυτή που κερδίζει.

Πρέπει να κάτσουμε και να σκεφτούμε όλα αυτά που κάνουμε λάθος, για να αλλάξουμε το μομέντουμ. Τα γκολ δεν έρχονται, ωστόσο δεν πρέπει να φοβηθούμε, χρειάζεται απλά να επιμείνουμε καθώς κάναμε αρκετά πράγματα καλά.

Οι παίκτες μου δεν αξίζουν αυτή την τιμωρία, έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά και πρέπει να επανέλθουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ