Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ζιρόνα 0-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ζιρόνα 0-0

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν πολύ καλύτερη της Ζιρόνα, αλλά Μπόνο και… δοκάρι σταμάτησαν τις δύο ομάδες στο 0-0 στο ματς που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχτηκε τη Ζιρόνα στο Ανοέτα, για την 9η αγωνιστική της La Liga. Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, η ισοπαλία δεν βόλευε κανένα. Πόσο μάλλον τους γηπεδούχους που ήταν πολύ καλύτεροι, κυριάρχησαν πλήρως, αλλά έφυγαν με 0 γκολ και μόλις 1 βαθμό παρά τις φάσεις που δημιούργησαν.

Η αρχή για τους Βάσκους έγινε όταν στο 7’ και στο 23’ ο τερματοφύλακας Μπόνο είπε «όχι» σε προσπάθειες των Μπαουτίστα και Ρούμπεν Πάρδο αντίστοιχα, για να κρατήσει το «μηδέν» και για Τρίτη φορά στο πρώτο ημίχρονο σταματώντας τον Σάντρο Ραμίρες στο 40’.Ο ίδιος παίκτης είδε το δοκάρι στο 67’ να του στερεί το γκολ και ένα λεπτό αργότερα ο Οϊαρθάμπαλ νικήθηκε και πάλι από τον εκπληκτικό Μπόνο.

Οι Καταλανοί ξεμύτισαν στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης, προσπάθησαν με τους Αντάι (73’) και Ρούμπεν Λοσάνο (90’) να κλέψουν το ματς, αλλά το 0-0 ήταν το επιστέγασμα των παικτών των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ