Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

Με δύο γκολ του Γκαμεϊρό κι άλλα δύο του Γκριεζμάν, η Ατλέτικο ξέσπασε (5-0) στην Λεβάντε εκτός έδρας και έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις

Δεκατρία παιχνίδια αήττητη παραμένει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο φετινό πρωτάθλημα (με 7 νίκες και 6 ισοπαλίες). Το καλύτερο ξεκίνημα των «ροχιμπλάνκος» από το 1995/96! Τότε, που κατέκτησαν πρωτάθλημα και Copa del Rey. Τελευταίο «θύμα» της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε η Λεβάντε που υπέστη σήμερα βαριά ήττα (5-0). Σκόρερ: Κέβιν Γκαμεϊρό και Αντουάν Γκριεζμάν, αμφότεροι διεθνής με την Γαλλία.

Το σκορ βέβαια στο Σιουτάτ, άνοιξε η… Λεβάντε με τον Πιέρ να κάνει το 0-1 με αυτογκόλ μετά τη σέντρα του Γκαμεϊρό από δεξιά στην προσπάθειά του να απομακρύνει. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν γαλλική υπόθεση. Ο Κέβιν Γκαμεϊρό στο 29′ προ κενής εστίας και στο 59′ εκμεταλλευόμενος την ωραία κάθετη του «Γκριζού» έκανε το 3-0 για τους Μαδριλένους. Ύστερα παρέδωσε την σκυτάλη στον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος χρειάστηκε τέσσερα λεπτά για να σκοράρει δις (65′ και 69′).

Τρομερή επιθετικά η Ατλέτι, είχε 6 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όλες στο τέρμα, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο πρώτο 45λεπτο παιχνιδιού αυτή τη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις! Συνεχίζει αήττητη και ελπίζει για το καλύτερο. Τρομεροί Γκαμεϊρο – Γκριζμάν, έλυναν κι έδεναν!

Λεβάντε (Χουάν Μουνίθ): Οϊερ, Πιερ, Τσέμα, Μουρ, Τόνιο, Καμπάνια (69’ Μέσα), Ντουκουρέ, Τζέϊσον (52’ Ιβι), Μπάρντι, Ουνιάλ, Μοράλες (77’ Σαμού Γκαρθία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Τόμας, Σαούλ (63’ Αουγκούστο Φερνάντες), Γκάμπι, Κορέα (66’ Καράσκο), Κόκε, Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (69’ Τόρες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ