Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ 1-1

Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ 1-1

Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά μόνη στην κορυφή της La Liga, έχασε η Εσπανιόλ, καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ

Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη η Εσπανιόλ απέναντι στην Βαγιαδολίδ. Παρότι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, απειλώντας με τον Τόνι στο 6′ και τον Σουάρεζ στο 9, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 20ο λεπτό ο Ιγκλέσιας εξαπέλυσε ένα σουτ-οβίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Καταλανοί, έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα απείλησαν με τους Μελέντο (34′) και Πέρεζ (42′) πριν κλείσει το ημίχρονο, χωρίς να καταφέρουν όμως να επιτύχουν δεύτερο τέρμα.

Η Βαγιαδολίδ ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο έπρεπε να περιμένει μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων προκειμένου να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Στο 90+1, ο Ντανιέλε Βέρντε με τρομερή εκτέλεση φάουλ «εκτέλεσε» τον Λόπεζ από τα 25 μέτρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στους 18 βαθμούς η Εσπανιόλ, η οποία συγκατοικεί με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας (έχουν παιχνίδι λιγότερο οι Καταλανοί), στους 10 βαθμούς και την 6η θέση οι γηπεδούχοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ