Πρωτάθλημα Κ19: Νικητής στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Πρωτάθλημα Κ19: Νικητής στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League – k19 και είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κεφάλι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League Κ19 πήρε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 στο γήπεδο της Σουρωτής.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν να προηγούνται από τα αποδυτήρια στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τζοβάρα. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει την εστία του Χριστογεώργου για να ένα δεύτερο τέρμα. Όμως αυτό ήρθε από του Πράσινους, καθώς στο 21’ ο Σέχου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Έντεκα λεπτά αργότερα, (32′) ήρθε η απάντηση από τον Δικέφαλο, με τον Δούμτζη να βάζει και πάλι μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 77ο λεπτό με τον Γαϊτανίδη. Ο Παναθηναϊκός, μείωσε στο 90’ με τον Παπαδόπουλο που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (83′ Βουτσάς), Γαϊτανίδης, Τζοβάρας (28′ Πανίδης), Δούμτσης (64′ Θεοδωρίδης)

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52′ Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61′ Σαντικάι), Σερπεζής, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69′ Παπαδόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ