Επίσημο: Τέλος ο Λοπετέγκι από τη Ρεάλ, υπηρεσιακός ο Σολάρι

Επίσημο: Τέλος ο Λοπετέγκι από τη Ρεάλ, υπηρεσιακός ο Σολάρι

Ο Ισπανός τεχνικός μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σαντιάγκο Σολάρι να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Ηταν δεδομένο, μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα (5-1), ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο. Ο Ζουλέν Λοπετέγκι από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σαντιάγκο Σολάρι να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή. Ο Αργεντινός, που είχε τιμήσει τα χρώματα της Βασίλισσας και ως ποδοσφαιριστής τη πενταετία 2000-2005, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τη Ρεάλ στο δρόμο των επιτυχιών, έως ότου βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λοπετέγκι.

«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να τερματιστεί η συνεργασία με τον προπονητή, Ζουλέν Λοπετέγκι. Η απόφαση πάρθηκε τη δεδομένη στιγμή, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, όσο οι στόχοι της φετινής περιόδου είναι ακόμα εφικτοί. Το διοικητικό συμβούλιο θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Ευχαριστούμε τον Λοπετέγκι και τους βοηθούς του για την προσπάθειά και τη δουλειά τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Προσωρινά χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Σαντιάγκο Σολάρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ρεάλ.

Ο Λοπετέγκι έκατσε στον πάγκο της Ρεάλ σε 14 ματς, στα οποία είχε απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, με τελευταία αυτή στο Καμπ Νου από τη «μισητή» Μπαρτσελόνα με 5-1. Η ήττα που ουσιαστικά έβαλε τέλος στη συνεργασία του Ισπανού με τους Μαδριλένους, οι οποίοι πλέον ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα της Ρεάλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ