Σολάρι: «Να παίξουμε με αρχ….»

Σολάρι: «Να παίξουμε με αρχ….»

Τις πρώτες δηλώσεις ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε ο Σαντιάγκο Σολάρι κατά την παρουσίαση του από τους «μερένχες», τονίζοντας ότι οι παίκτες της «βασίλισσας» θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία για το πως αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια τους.

Ο Σαντιάγκο Σολάρι είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και κατά την διάρκεια της παρουσίασης του από τον ισπανικό σύλλογο έδωσε το δικό του στίγμα τονίζοντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να αλλάξουν την νοοτροπία τους που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια τους.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Castillia επισήμαινε το τι πρέπει να αλλάξει στην εικόνα της η «βασίλισσα» για να μπορεί να ανατρέψει την τωρινή κατάσταση λέγοντας: ««Βρήκα μια ομάδα πληγωμένη, αλλά αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πρωταθλητές και πολεμιστές, που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θέλει να αντιστρέψει τα τωρινά δεδομένα. Αυτό που με νοιάζει πρώτα είναι να πάμε στην έδρα της Μελίγια για το Κύπελλο αύριο και να παίξουμε με αρχ@@α»

Στην συνέχεια μίλησε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες τονίζοντας: ««Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν σκέφτομαι μακριά. Στη δουλειά μας σκέφτεσαι μόνο την επόμενη φάση, πας μέρα με τη μέρα. Η Ρεάλ είναι τόσο σπουδαία που είναι υπεράνω όλων ημών. Πρώτο μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τη Μελίγια».

Τέλος, ερωτώμενος αν μπορεί να γίνει ο επόμενος Ζιντάν υπογράμμισε: ««Αφήστε τον Ζιντάν στην ησυχία του. Είναι μια από τις κορυφαίες μορφές στην ιστορία της Ρεάλ. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για αυτόν, ας τον αφήσουμε στο μεγαλείο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ