Νάτσο: «Εκπληκτικός προπονητής ο Σολάρι»

Νάτσο: «Εκπληκτικός προπονητής ο Σολάρι»

Ο Νάτσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σαντιάγκο Σολάρι και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν με το σκεπτικό πως ο Σολάρι θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σαντιάγκο Σολάρι είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ… μέχρι τον επόμενο ωστόσο ο Νάτσο σε δηλώσεις του έκανε λόγο για έναν εκπληκτικό προπονητή με τον οποίοι οι παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν σαν να πρόκειται να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός της «Βασίλισσας» δήλωσε: «Ο Σολάρι είναι ένας εκπληκτικός προπονητής. Αυτό μπορούμε να πούμε εμείς ως παίκτες. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε με το σκεπτικό ότι θα βρίσκεται μαζί μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έχει κερδίσει τίτλους ως παίκτης με την Ρεάλ και βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια. Είχαμε το ίδιο σκεπτικό και για τον Λοπετέγκι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, οπότε πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τον νέο προπονητή».

Και συμπλήρωσε: «ήταν σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες μετά το El Clasico, καθώς δεν είναι ποτέ εύκολο να χάνεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Είμαστε τυχεροί που ακολουθεί ένα παιχνίδι τόσο γρήγορα, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε την αντεπίθεση μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ