Μάλκομ: «Ήρθα στην Μπαρτσελόνα για να μείνω»

Μάλκομ: «Ήρθα στην Μπαρτσελόνα για να μείνω»

Ο Μάλκομ σε δηλώσεις τόνισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, και ότι σκοπεύει να μείνει στους μπλαουγκράνα.

Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα κατάφερε να «αρπάξει» την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τον Μάλκομ από τα χέρια της Ρόμα. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, παρά το γεγονός ότι σχεδόν είχε ανακοινωθεί από τους «Ρωμαίους», τελικά συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς.

Από τότε, όμως, ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να πείσει για την αξία του και να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα της διάσημης ισπανικής ομάδας, με τα δημοσιεύματα ν’ αναφέρουν πως τον Ιανουάριο θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Ωστόσο ο νεαρός σταρ, με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διέψευσε τις πληροφορίες αυτές και τόνισε πως θα μείνει στο Καμπ Νου και θα παλέψει για μια θέση στο βασικό σχήμα.

«Σχετικά με όσα ακούγονται εδώ στη Ισπανία, θέλω να διευκρινίσω πως ήρθα στην Μπαρτσελόνα έχοντας πολλούς στόχους και αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν πως αν έχω κάτι στο μυαλό μου θέλω να το καταφέρω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη της καριέρας μου και ξέρω πως κάθε μέρα που περνάει, τα όνειρά μου και οι στόχοι μου θα είναι πιο κοντά στο να πραγματοποιηθούν. Η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί στην πόλη και θα συνεχίσω να παλεύω για όλα όσα θέλω να πετύχω στην καριέρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ