Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 2-0

Ένα αυτογκόλ του Κίκο στο 83ο λεπτό ήταν εκείνο που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Βαγιαδολίδ και έσωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης από νέο κάζο, μία εβδομάδα μετά την «πεντάρα» από την Μπαρτσελόνα στο Clasico. Ο Ράμος έγραψε το τελικό 2-0 υπέρ των Μερένγκες στο 88'.

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Clasico θα ήταν από μόνη της αρκετή για να απομακρύνει τον Τζούλεν Λοπετέγκι, όμως οι Μπλαουγκράνα δεν… αρκέστηκαν σε αυτό. «Κομμάτιασαν» τους Μαδριλένους στο Καμπ Νόου με 5-1 και εν συνεχεία τους άφησαν να μαζέψουν τα συντρίμμια τους.

Και το απόγευμα του Σαββάτου (03/11), στο πρώτο ματς του Σαντιάγο Σολάρι στον πάγκο των Μερένγκες στη La Liga, έμελλαν να γλιτώσουν… παρά τρίχα από μια απώλεια που θα έκανε τα πάντα χειρότερα.

Ο 18χρονος Βινίσιους, που αγωνίστηκε ως αλλαγή, ήταν εκείνος που πραγματοποίησε την καθοριστική ενέργεια στο 83ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος πάτησε στην περιοχή της Βαγιαδολίδ, σέντραρε με δύναμη, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Κίκο Ολίβας και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0, με εμφανώς μεγάλη δόση τύχης.

Το «ξεκλείδωμα» έγινε με αυτόν τον ανέλπιστο τρόπο, ο Σέρχιο Ράμος ήρθε για να γράψει το 2-0 στο 88ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα, το οποίο κέρδισε ο Καρίμ Μπενζεμά, και… τέλος. Πάει κι αυτό το κύμα, μια μικρή παράταση χρόνου κερδήθηκε. Μέχρι πότε; Πιθανότατα μέχρι την επόμενη γκέλα, όπου κι αν γίνει αυτή.

Σημειωτέον, όλα αυτά απέναντι στη Βαγιαδολίδ, εκεί όπου τη θέση του προέδρου έχει αναλάβει ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο τους τελευταίους μήνες!

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (57′ Ισκο), Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ (71′ Λούκας Βάθκεθ), Ασένσιο (73′ Βινίσιους), Μπενζεμά

Βαγιαδολίδ (Σέρχιο): Μάσιπ, Καλέρο, Ολίβας, Μογιάνο (85′ Τσοπ), Νάτσο, Αλκαράθ, Μίτσελ, Αντονίτο, Βίγια (69′ Βέρντε), Ουνάλ, Σουάρες (76′ Πλάνο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ