Μπαρτσελόνα : Τσεκάρει Μπονούτσι

Μπαρτσελόνα : Τσεκάρει Μπονούτσι

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα έχει μπει ο Λεονάρντο Μπονούτσι, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, με τους Καταλανούς να ψάχνουν μια ακόμα σταθερά στην αμυντική τους γραμμή.

Οι εμφανίσεις του Λεονάρντο Μπονούτσι με τη Μίλαν τη φετινή σεζόν δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδας για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, με την Μπαρτσελόνα να είναι η τελευταία που προστίθεται στη λίστα.

Σύμφωνα με την ισπανική Don Balon, οι Μπλαουγκράνα βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Μπονούτσι, καθώς θεωρούν πως μπορεί να τους προσφέρει μια εξαιρετική λύση στην αμυντική τους γραμμή.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Μίλαν δεν καίγεται και τόσο να δώσει τον Ιταλό αμυντικό ασχέτως του ποσού που θα της προσφερθεί, όμως θα έμπαινε σε διαπραγματεύσεις αν υπήρχε και το όνομα του Ζεράρ Ντεουλοφέου στα ανταλλάγματα.

Τη φετινή σεζόν ο Μπονούτσι μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ροσονέρι, με τις εμφανίσεις του να έχουν δεχτεί αρκετή κριτική, δεδομένης και της όλης αστάθειας στη Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ