Μπαρτσελόνα – Μπέτις 3-4

Μπαρτσελόνα – Μπέτις 3-4

Η Μπέτις ήταν εκπληκτική στο Καμπ Νόου, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Μπαρτσελόνα (3-4) σ' ένα τρομερό ματς και κράτησε τους Μπλαουγκράνα μόλις στο +1 από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Αλαβές.

Η Μπέτις του Κικέ Σετιέν δεν έχει ταβάνι. Κι έχει και μια τρέλα μέσα της. Γιατί παρά το κακό ξεκίνημα στη φετινή La Liga εν συγκρίσει με το αντίστοιχο περσινό, κατάφερε να γίνει… θύτης της μεγαλύτερης έκπληξης μέχρι σήμερα. Οι Ανδαλουσιάνοι επιβλήθηκαν με 4-3 της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου! Μιας Μπαρτσελόνα που προερχόταν από ανατροπή στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο και την «πεντάρα» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι έφεραν τους Μπλαουγκράνα μόλις στο +1 από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Αλαβές, ενώ έδωσαν στην Εσπανιόλ την ευκαιρία να πιάσει κορυφή εφόσον κερδίσει τη Σεβίλλη!

Πρώτος ήρθε ο Τζούνιορ Φίρπο στο 20′, ανοίγοντας το σκορ με ωραία ενέργεια και ακόμα ωραιότερο πλασέ, ενώ ο Χοακίν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όντας τελικός αποδέκτης σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ο Λιονέλ Μέσι μείωσε με εκτέλεση πέναλτι στο 68′, δίνοντας το έναυσμα για την «καταιγίδα» των γκολ. Στο 71′ ο Λο Σέλσο σούταρε και ο Αντρέ τερ Στέγκεν έκανε κάκιστη επέμβαση, βάζοντας ουσιαστικά την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας!

Οι Καταλανοί δήλωσαν έτοιμοι να απαντήσουν ξανά, με τον Βιντάλ να μειώνει σε 2-3 στο 79′, όμως η Μπέτις ήταν ασταμάτητη σε ακόμα μία αντεπίθεση στο 83′, γράφοντας έτσι το 2-4 με προβολή του Κανάλες. Ο Μέσι μείωσε μετά από μια φανταστική συνεργασία της Μπαρτσελόνα στο 90’+2′, αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό. Μια μεγάλη νίκη είχε σφραγιστεί ήδη, χάρη στην ασταμάτητη σημερινή επίθεση των Σεβιγιάνων.

Άναψε το φιτίλι για την αγωνιστική ανάκαμψη της αντιπάλου του Ολυμπιακού; Ίσως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν εμφανιστεί η ίδια ομάδα στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους στις 29 Νοεμβρίου στη Σεβίλλη, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν πολύ, πάρα πολύ δουλειά στα μετόπισθεν.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Αλμπα, Μπουσκέτς (69′ Αλένα), Ράκιτιτς, Αρτουρ (46′ Βιδάλ), Μάλκομ (57΄Μουνίρ), Σουάρες, Μέσι.

Μπέτις (Κικέ Σετιέν): Λόπεθ, Τέγιο, Μαντί, Μπαρτρά, Σίντνιε, Ζούνιορ, Γκουαρδάδο, Καρβάλιο, Λο Σέλσο (87′ Ινούι), Χοακίν (62′ Κανέλες), Λορέν (76′ Λεόν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ