Ο όρος που «λύγισε» τον Κλοπ και έστειλε τον Κουτίνιο στην Μπάρτσα

Ο όρος που «λύγισε» τον Κλοπ και έστειλε τον Κουτίνιο στην Μπάρτσα

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήθελε να χάσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ανεξαρτήτου τιμής. Τελικά κατόπιν πιέσεων αλλά και ενός ειδικού όρου πείστηκε να πει το «ναι».

Το σίριαλ της μετακίνησης του Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα τράβηξε αρκετούς μήνες. Ο Κλοπ στους Κόκκινους έχτιζε την ομάδα που είχε στο μυαλό του, θέλοντας να έχει στα βασικά του πλάνα τον χαρισματικό Βραζιλιάνο τρεκουαρτίστα.

Ο Κουτίνιο είχε δελεαστεί από το ενδιαφέρον και την προοπτική των Καταλανών, αυτοί πίεζαν με τη σειρά τους τη Λίβερπουλ αλλά ο Γερμανός τεχνικός είχζε… στιλώσει τα πόδια αρνούμενος να διαπραγματευτεί. Τελικά λίγο τα 160 εκατ. ευρώ, λίγο και ένας ειδικός όρος που «δένει» την Μπαρτσελόνα, συντέλεσαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ποιος είναι αυτός;

«Η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορέσει να αγοράσει παίκτες από το Λίβερπουλ για τα επόμενα τρία χρόνια».

Αυτό αποκάλυψε  ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για όρο που  περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος παίκτης έφτασε στη Βαρκελώνη 6 Ιανουαρίου του 2018, μετά από μια σκληρή διαπραγμάτευση ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017, ώστε να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο Νεϊμάρ με την αποχώρησή του για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ