Έτοιμος να ισοφαρίσει ρεκόρ του Ραούλ κόντρα στην Ατλέτικο ο Μέσι

Έτοιμος να ισοφαρίσει ρεκόρ του Ραούλ κόντρα στην Ατλέτικο ο Μέσι

Έναν λόγο παραπάνω να θέλει την νίκη κόντρα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο έχει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς αν η Μπαρτσελόνα φύγει νικήτρια από την Μαδρίτη ο Αργεντινός άσος θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ραούλ κόντρα στους «ροχιμπλάνκος».

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον αγώνα αυτό να είναι πολύ σημαντικός βαθμολογικά, καθώς τις δυο ομάδες τις χωρίζουν μόνο ένας πόντος.

Ωστόσο, αυτή η αναμέτρηση ενδεχομένως να είναι πιο σημαντική για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς αν οι «μπλαουγκράνα» καταφέρουν να φύγουν νικητές από το Wanda Metropolitano, ο Αργεντινός άσος θα ισοφαρίσει το εντυπωσιακό ρεκόρ του Ραούλ, σε αγώνες κόντρα στην Ατλέτικο.

Πιο συγκεκριμένα, ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σε 27 ματς κόντρα στην μισητή συμπολίτισσα κατέγραψε 17 νίκες, με τον Μέσι να απέχει μόλις μια νίκη, έχοντας 16 και έχει την μεγάλη ευκαιρία να τον φτάσει στον αποψινό ματς.

Μάλιστα, ο 30χρονος αστέρας της Μπαρτσελόνα βρίσκει τον τρόπο να «πληγώνει» την Ατλέτικο, καθώς σε 36 αναμετρήσεις έχει σημειώσει 28 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ