Βαλβέρδε: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να πάρει τον Μπαπέ»

Βαλβέρδε: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να πάρει τον Μπαπέ»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρθηκε στον Κιλιάν Μπαπέ και τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν θα μπορούσαν να υπογράψουν τον νεαρό Γάλλο. Ο 18χρονος Μπαπέ, συνδέθηκε με πάρα πολλούς μεγάλους συλλόγους προτού πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμεν από το Μονακό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πήγε ως δανεικός στο Παρίσι αλλά αναμένεται του χρόνου να […]

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρθηκε στον Κιλιάν Μπαπέ και τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν θα μπορούσαν να υπογράψουν τον νεαρό Γάλλο.

Ο 18χρονος Μπαπέ, συνδέθηκε με πάρα πολλούς μεγάλους συλλόγους προτού πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμεν από το Μονακό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πήγε ως δανεικός στο Παρίσι αλλά αναμένεται του χρόνου να μείνει με κανονική μεταγραφή που θα στοιχίσει πάνω από 180 εκατ. ευρώ.

Ο Βαλβέρδε ο οποίος ανέλαβε τη Μπάρτσα τον Μάιο δήλωσε ότι ο Μπαπέ ήθελε να υπογράψει για τη Μπαρτσελόνα όταν έμαθε ότι ο Νεϊμάρ κατευθυνόταν προς την Παρί, αλλά ήταν σίγουρος πως καμία ομάδα στην Ισπανία σε μπορεί να τον πάρει.

«Δεν ξέρω τι να σας πω, πάντα μιλάμε για πολλούς παίκτες», είπε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. «Κατά την άποψή μου, δεν θα μπορούσαμε να τον υπογράψουμε, αλλά δεν ξέρω, καμία ιδέα, υποθέτω επειδή δεν είναι εδώ».

Η Μπάρτσα συνδέθηκε με αρκετούς παίκτες μετά την αναχώρηση του Neymar,αλλά ο Ντεμπελέ ήταν η μεγαλύτερη άφιξή στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι για 105 εκατομμύρια ευρώ από την Ντόρτμουντ.

Ο Βαλβέρδε είπε επίσης ότι δεν ήταν εξοικειωμένος με την αγορά μεταφοράς, επιμένοντας ότι επικεντρώθηκε στο να αξιοποιήσει στο έπακρο την τρέχουσα ομάδα του.
«Νομίζω ότι στη Βαρκελώνη είναι πάντα συνειδητοπιημένοι και θέλουν τη βελτίωση της ομάδας, αν φυσικά μπορούν», είπε.

«Ταυτόχρονα ως ομάδα και εγώ ως προπονητης είμαι εδώ με την ιδέα να βγάλω το καλύτερο από τους παίκτες που έχω, οπότε δεν παρακολουθώ άλλους παίκτες. Προφανώς γνωρίζετε πάντα την αγορά, αλλά η ιδέα μου είναι να συνεργαστώ με τους παίκτες που είναι ήδη εδώ, επειδή είναι αυτοί που πρέπει να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή. Αλλά θα δούμε, όπως είπατε, υπάρχουν ακόμα δύο μήνες μέχρι τον Ιανουάριο και υπάρχει αρκετός χρόνος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ