Ρεάλ Μαδρίτης : «Στα δύσκολα ματς θα μιλήσει ο Κριστιάνο» είπε ο Αλόνσο

Ρεάλ Μαδρίτης : «Στα δύσκολα ματς θα μιλήσει ο Κριστιάνο» είπε ο Αλόνσο

Σίγουρος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δείξει την κλάση του στα δύσκολα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Τσάμπι Αλόνσο επί σειρά ετών υπήρξε συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παλαίμαχος χαφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Marca» με δηλώσεις του τόνισε πως ο Πορτογάλος φορ μπορεί να περνάει μία τεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, όμως, πιστεύει πως όταν έρθουν τα δύσκολα ματς για τη Βασίλισσα θα είναι εκεί, ώστε να «καθαρίσει» για τους Μαδριλένους.

«Είμαι σίγουρος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του στις κρίσιμες στιγμές για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως κάνει πάντα, άλλωστε. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να σκοράρει και να κατακτά τίτλους».

Ο Βάσκος αναφέρθηκε και στην πορεία που κάνει για την ώρα η Ρεάλ και υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο απαισιόδοξοι οι άνθρωποι του συλλόγου, παρά τα όποια «στραβοπατήματα» που υπάρχουν τώρα τελευταία.

«Παρατηρώ πως υπάρχει ένα κλίμα απαισιοδοξίας στην ομάδα. Κάτι που δεν θα έπρεπε να ισχύει. Η Ρεάλ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος για εκείνη και πιστεύω ότι και φέτος μπορεί να τα πάει πολύ καλά», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ