Σολάρι: «Δεν υπάρχουν παίκτες με ασφαλή θέση στην 11άδα»

Σολάρι: «Δεν υπάρχουν παίκτες με ασφαλή θέση στην 11άδα»

Αποκαλυπτικός σχετικά με τα κριτήρια επιλογής του αρχικού σχήματος ο Αργεντινός τεχνικός

Με το σκεπτικό ότι κανένας παίκτης δεν έχει «εξασφαλισμένη» θέση στην αρχική ενδεκάδα πορεύεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σαντιάγκο Σολάρι.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» μέσα από δηλώσεις του τόνισε πως κανένας παίκτης του δεν θα έπρεπε να νιώθει πως λόγω της συνεισφοράς του στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια έχει σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα, σε περίπτωση που δεν αποδίδει αναλόγως.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε 24 παίκτες στην πρώτη ομάδα, ενώ υπάρχουν και παιδιά από τη Καστίγια (δεύτερη ομάδα). Πρέπει να δείξουμε το τι κάνουμε στις προπονήσεις με την ίδια ένταση, το ίδιο κίνητρο και πίστη στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε πως: «Δεν είμαι τις άποψης να έχουν κάποιοι παίκτες σίγουρη θέση στην ενδεκάδα και αυτή είναι μια ιδέα που είχα από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής, επειδή καμία θέση δεν ήταν εγγυημένη. Ακόμα και αν κάποιοι παίκτες είναι εξαιρετικοί και τακτικοί στην ομάδα για μια δεκαετία, ξέρουν ότι αν δεν αποδίδουν καλά τότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση τους.

Έχουμε πολλούς αγώνες μέσα στη χρονιά. Όταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές δείξουν ότι αξίζουν να παίξουν τότε θα αγωνιστούν. Από τότε που ανέλαβε ο Φλορεντίνο Πέρεθ την προεδρία της Ρεάλ έχει δόση μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες. Άλλωστε το μισό ρόστερ μας προέρχεται από τις μικρές ομάδες μας, δείγμα του πόσο καλή δουλειά γίνεται εκεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ