Ασπίδα από Αλμπα για Μέσι: «Ο Πελέ δεν βλέπει καλά, ψέμα η χρυσή μπάλα»!

Ασπίδα από Αλμπα για Μέσι: «Ο Πελέ δεν βλέπει καλά, ψέμα η χρυσή μπάλα»!

«Ασπίδα» προστασίας υπέρ του Λιονέλ Μέσι ύψωσε ο Ζόρντι Αλμπα, με αφορμή την Χρυσή Μπάλα, αλλά και την έντονη κριτική που άσκησε το «μαύρο διαμάντι» του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου στον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα.

Καυστικός ακόμη και εναντίον του θρύλου του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου Πελέ, παρουσιάστηκε ο Ζόρντι Αλμπα μετά το 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Εσπανιόλ.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εξαιρετικός σημειώνοντας δύο τέρματα, με τον αριστερό μπακ των Καταλανών να υπερασπίζεται τον Αργεντινό με αφορμή τα όσα συνέβησαν με την απονομή της Χρυσής Μπάλας.

«Η Χρυσή Μπάλα είναι ένα ψέμα. Όλοι ξέρουν ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Το βραβείο αυτό είναι ατομική διάκριση και δεν μετρούν απαραίτητα οι τίτλοι. Και για εμένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αν ο Πελέ έχει πει όντως όσα έχω δει για τον Λιονέλ, τότε μάλλον… δεν βλέπει καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πελέ είχε ασκήσει έντονη κριτική στον Μέσι, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Μαραντόνα είναι πολύ ανώτεροι του σταρ της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ