Ριβάλντο: «Θα ήθελα να δω τον Ισκο στην Μπαρτσελόνα»

Ριβάλντο: «Θα ήθελα να δω τον Ισκο στην Μπαρτσελόνα»

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ μίλησε για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι θα ταίριαζε «γάντι» στην Μπαρτσελόνα!

Την επιθυμία του να δει τον Ισκο να αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ριβάλντο σε δηλώσεις που έκανε στην Ισπανία. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, τόνισε ότι ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θα ταίριαζε «γάντι» στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Ίσκο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά όταν μια ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης χάνει εντός έδρας με 3-0 από την ΤΣΣΚΑ, παρόλο που έχουν προκριθεί, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο Ίσκο το πλήρωσε καθώς ήταν στο στόχαστρο των οπαδών από πριν. Πρέπει να κοιτάξει το μέλλον και να ξεχάσει τα όσα συνέβησαν» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αν θα ήθελα να δω τον Ίσκο να παίζει με τη Μπαρτσελόνα; Φυσικά και θα ήθελα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πιστεύω πως μια τέτοια συνεργασία θα ταίριαζε τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στον Ίσκο. Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για μια περίπλοκη περίπτωση. Είναι δύσκολο να φανταστώ πως δύο τέτοιοι αντίπαλοι θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν μια τέτοια μεταγραφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ