Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο 1-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, χάνοντας τη μία φάση μετά την άλλη μετά το 1-0 του Μπενζεμά 13', ωστόσο η Ράγιο έχασε την τεράστια ευκαιρία της στις καθυστερήσεις και το γκολ του Γάλλου αποδείχθηκε αρκετό για το «τρίποντο».

Μια βραδιά που ξεκίνησε με τη λάμψη του Λούκα Μόντριτς και της Χρυσής Μπάλας, η Ρεάλ Μαδρίτης βάλθηκε να την καταστρέψει. Ευτυχώς για την ίδια, δεν τα κατάφερε, διότι η αντίπαλός της δεν ήταν αρκετά ικανή για την κάνει να πληρώσει τα λάθη της. Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε δίχτυα μόλις στο 13ο λεπτό με ένα… συνηθισμένο πλασέ από θέση εντός περιοχής στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και αυτό αποδείχθηκε αρκετό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Ράγιο Βαγεκάνο έβλεπε τους Μερένγκες να έχουν δοκάρια (Κρόος 36′), να αστοχούν και να… αρνούνται πεισματικά να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά. Είναι γνωστό πόσο εκδικητικό μπορεί να γίνει το ποδόσφαιρο σε τέτοιες περιπτώσεις. Εξ ου και ο λόγος που η Ράγιο βρήκε τη δική της «βολή» λίγο πριν τη λήξη, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. O Τιμπό Κουρτουά υποχρεώθηκε σε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση, προκειμένου να γλιτώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης από το «έμφραγμα».

Επί του πρακτέος, η νίκη αυτή ανέβασε τη Ρεάλ στους 29 βαθμούς και προσωρινά στο -2 από την πρώτη Μπαρτσελόνα, αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης που το απόγευμα πήρε δύσκολη νίκη στην έδρα της Βαγιαδολίδ (2-3). Κι οι Μπλαουγκράνα πλέον φορτώνονται το όποιο άγχος, στο αυριανό (16/12, 21:45) εκτός έδρας ματς με τη Λεβάντε.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Γιορέντε, Κρόος, Μόντριτς (92′ Βαλβέρδε), Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο (71′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά (78′ Βινίσιους).

Ράγιο Βαγεκάνο (Μιγκέλ Ανχελ Σάντσεθ): Ντιμιτριέβσκι, Βελάσκες, Γκάλβεθ (55′ Μπα), Τίτο, Μορένο, Κομεσάνια, Ιμπούλα, Αλβαρο, Μεδράν (55′ Μπεμπέ), Αντβίνκουλα, Εμπάρμπα (72′ Αλεγρία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ