Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3

Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3

Χάρη στο γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο που έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, πέρασε τελικά από την έδρα της Βαγιαδολίδ (3-2) και πάτησε προσωρινά κορυφή.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μέσα σε λίγα λεπτά  σε 2-2 με τους Ροχιμπλάνκος να παίρνουν δύσκολα το «διπλό» χάρη στο γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν και να ανεβαίνουν έστω προσωρινά στο ρετιρέ της βαθμολογίας.  Οι Ροχιμπλάνκος προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα των Νίκολα Κάλινιτς (μετά από ασίστ του Γκριεζμάν) και του Γάλλο διεθνούς με πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι έπαθαν… μετάλλαξη στο β΄ μέρος και ισοφάρισαν αξιοποιώντας δύο «στημένες» φάσεις, με γκολ του Καλέρο (κοντινή κεφαλιά) και αυτογκόλ του Σαούλ (2-2).

Το ματς πήρε άγρια ομορφιά το τελευταίο 20λεπτο. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε τον Βραζιλιάνο αριστερό του μπακ, Φιλίπε Λουίς, να αποχωρεί εκ νέου τραυματίας, αλλά και τον Μικρό Πρίγκιπα της ομάδας Αντουάν Γκριεζμάν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Βαγιαδολίδ να δίνει τη λύση στην ομάδα του, στο 80ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-2!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γκριεζμάν έγινε ο πρώτος μη Ισπανός σκόρερ της Ατλέτικο στην ιστορία της La Liga με 83 γκολ, ενώ οι Κολσονέρος έφτασαν τα 13 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος αήττητοι!

Νωρίτερα με εντός έδρας νίκη συνέχισε η Χετάφε τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς επιβλήθηκε 1-0 της Σοσιεδάδ στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όπου «συγκατοικεί» με την Αλαβές.

Αναλυτικά τα έως τώρα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Θέλτα-Λεγανές 0-0

Χετάφε-Σοσιεδάδ 1-0 (3΄ Χόρχε Μολίνα)

Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3 (57΄ Καλέρο, 63΄αυτ. Σαούλ – 26΄ Κάλινιτς, 45΄πεν., 80΄ Γκριεζμάν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ