Ρονάλντο : Τα απίθανα λεφτά που βγάζει για ένα ποστ!

Ρονάλντο : Τα απίθανα λεφτά που βγάζει για ένα ποστ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει τρελά λεφτά από κάθε χορηγούμενο ποστ του στο Instagram, ενώ και μια μόνο εμφάνιση του κοστίζει μια περιουσία.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετράει 116 εκατ. ακολούθους στο Instagram, που παρακολουθούν γεγονότα της προσωπικής αλλά και αθλητικής του ζωής, τα οποία ποστάρει. Βέβαια, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανά διαστήματα ανεβάζει φωτογραφίες από χορηγούμενα προϊόντα, για τα οποία τσεπώνει απίστευτα χρήματα.

Για κάθε ανάρτηση του ο 32χρονος επιθετικός λαμβάνει 348.000 ευρώ, σύμφωνα με έρευνα του HooperHQ, ποσό που τον κάνει τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο άνθρωπο στον πλανήτη σε αυτόν τον τομέα. Μόνο η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ (481.000 ευρώ) και η Κιμ Καρντάσιαν (437.000 ευρώ) κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τον Πορτογάλο.

Παράλληλα, για να έχει κάποιος στη διάθεση του για μισή ημέρα τον Ρονάλντο θα πρέπει να πληρώσει μια μικρή περιουσία. Αυτό το έμαθε με τον άσχημο τρόπο η Mobily, εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας στη Σαουδική Αραβία, η οποία είχε συμφωνήσει με το Ιρλανδικό πρακτορείο που έχει τα δικαιώματα της προβολής του Πορτογάλου, για να τον έχει για 4,5 ώρες.

Ο CR7 έπρεπε να συμμετάσχει σε φωτογράφιση, να υπογράψει πέντε μπλουζάκια και να κάνει δύο ποστ που προμοτάρουν την εταιρεία στα social media του. Επίσης, η Mobily θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του σούπερ σταρ της Ρεάλ, αλλά η διαφήμιση ήταν περιορισμένη στην Ασία και στις περιοχές της Βορείου Αφρικής.

Πόσο όμως χρέωσε ο Ρονάλντο την εταιρεία από τη Σαουδική Αραβία; Για όλες τις παραπάνω «υπηρεσίες» ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αξίωσε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ! Οπότε, αν θέλετε να κλείσετε τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, καλό θα ήταν να αρχίσετε να αποταμιεύετε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ