Χάνει και Βερμάελεν η Μπαρτσελόνα

Χάνει και Βερμάελεν η Μπαρτσελόνα

Μετά τον Σαμουέλ Ουμτιτί, άλλος ένας κεντρικός αμυντικός μπαίνει στα πιτς για την Μπαρτσελόνα, με τον Βέλγο Τόμας Βερμάελεν να τίθεται νοκ άουτ για αρκετό χρονικό διάστημα.

Αν και δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση, ο Τόμας Βερμάελεν τραυματίστηκε για πολλοστή φορά στην καριέρα του και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα.

Ο Βέλγος αμυντικός, του οποίου η καριέρα έχει σημαδευτεί από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, υπέστη θλάση στο δεξί πόδι κατά τη χθεσινή (16/12) αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Λεβάντε, και θα επιστρέψει περίπου στα μέσα Ιανουαρίου. Ο διεθνής σέντερ μπακ είχε μόλις επιστρέψει από άλλο τραυματισμό, που τον κράτησε ενάμιση μήνα εκτός αγώνων. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 6 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 392’.

Το πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι εκτός πλάνων παραμένει και ο Σαμουέλ Ουμτιτί, οπότε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» καλείται να κάνει αλχημείες για να βρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, όπου απομένουν οι Πικέ και Λενγκλέ. Στο παιχνίδι με τη Λεβάντε, όπου ο Βαλβέρδε επέλεξε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, μετά την αποχώρηση του Βερμάελεν οπισθοχώρησε στην άμυνα ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ