Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει Κέιν ή Ντιμπάλα ο Πέρεθ

Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει Κέιν ή Ντιμπάλα ο Πέρεθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να ξοδέψει αρκετά χρήματα για να την επαναφέρει στην κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνέλθει κάτι που μπορεί να γίνει με τις μεταγραφές. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί να ενισχύσει την ομάδα του και μετά τα σενάρια περί Μάουρο Ικάρντι, τώρα στο προσκήνιο βρίσκεται ο Χάρι Κέιν και ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Όπως υποστηρίζει η Mundo Deportivo, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης έχει εξαιρετική άποψη για τον επιθετικό της Τότεναμ αλλά και της Γιουβέντους και αναμένεται να κάνει κίνηση για έναν εκ των δύο.

Για την περίπτωση του Άγγλου στράικερ, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς οι Σπερς δεν δείχνουν πρόθυμοι να δεχθούν προτάσεις για να τον πουλήσουν.

Σχετικά με τον Ντιμπάλα, εκεί φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία από τη στιγμή μάλιστα που η Μπαρτσελόνα έκανε πίσω για την περίπτωσή του. Η Μπάρτσα, παρότι εμφανιζόταν πολύ κοντά στην απόκτησή του τελικά δεν τον θέλει καθώς δεν μπορεί να χωρέσει δίπλα στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κέιν αλλά και ο Ντιμπάλα είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σίγουρα η τιμή τους θα είναι μεγάλη, ωστόσο ο Πέρεθ φαίνεται ότι δεν θα λογαριάσει τίποτα εάν δεν ενισχύσει τη Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ