Ντεπορτίβο Αλαβές : Ανακοίνωσε τον Αμπελάρδο

Ντεπορτίβο Αλαβές : Ανακοίνωσε τον Αμπελάρδο

Στον Αμπελάρδο Φερνάντες έδωσε τα κλειδιά του πάγκου της η Ντεπορτίβο Αλαβές, με τον 46χρονο τεχνικό να καλείται να διατηρήσει την ομάδα στη Primera Division.

Τον άνθρωπο που θα προσπαθήσει να την διατηρήσει στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου βρήκε η Ντεπορτίβο Αλαβές, καθώς γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμπελάρδο Φερνάντες με συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γνώστης του κλαμπ, καθώς αγωνίστηκε σε αυτό την τελευταία σεζόν (2002-2003) της 14ετους επαγγελματικής του καριέρας, ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση, χαρακτηρίζοντας τιμή και προνόμιο της ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

«Ήρθα σε μια ομάδα που είναι πραγματική οικογένεια και έχει ισχυρές αξίες, το γνωρίζω από τότε που την υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής. Είναι προνόμιο και τιμή για μένα που ήρθα εδώ, η σκληρή δουλειά τώρα ξεκινάει», ανέφερε.

«Σίγουρα ο σύλλογος δεν είναι στην ιδανική κατάσταση, είμαι πεπεισμένος όμως ότι τόσο αυτός όσο και οι παίκτες αξίζουν πολλά περισσότερα. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση και να αντιστρέψω το κλίμα, δεν θα ήμουν εδώ», πρόσθεσε.

Η σεζόν για τον βάσκικο σύλλογο ξεκίνησε με τον 36χρονο Λουίς Ζουμπέλντια στον πάγκο, στα μέσα Σεπτέμβρη ο εκ των βοηθών του, Χαβιέρ Καμπέλο, ανέλαβε τα ηνία, δίνοντάς τα πλέον στον Αμπελάρδο, που θα κληθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να διατηρήσει την Αλαβές στη Primera Division.

Η αποστολή του πρώην κόουτς της Σπόρτινγκ Χιχόν μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η σχεδόν ενός αιώνα ιστορίας ομάδα (ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1921) βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο νίκες και έντεκα ήττες μετά τις πρώτες 13 αγωνιστικές.

https://twitter.com/Alaves/status/936574962076446720

https://twitter.com/Alaves/status/936578056495550469

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ