Ο βοηθός του Μίτσελ και οι εξελίξεις στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ο βοηθός του Μίτσελ και οι εξελίξεις στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Το άλλοτε δεξί χέρι του Μίτσελ είναι το μεγάλο όπλο του Αϊτορ Ελιζεγκί για να κερδίσει τις εκλογές για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο – Η χρυσή ακαδημία των Βάσκων και ο ρόλος που θα αναλάβει ο Αλκόρτα.

Ηταν επί σειρά ετών βοηθός του Μίτσελ. Ενας από τους συνεργάτες του Ισπανού τεχνικού τη διετία 2013-2015, όταν ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Ραφαέλ Αλκόρτα, ο οποίος έχει θα ενεργό ρόλο στις εκλογές που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το άλλοτε δεξί χέρι του Μίτσελ βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Αϊτορ Ελιζεγκί και τον στηρίζει έμπρακτα στη μάχη που δίνει για τον προεδρικό θώκο του βάσκικου συλλόγου. Μάλιστα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, εάν ο Αϊτορ Ελιζεγκί κερδίσει τις εκλογές, τότε ο Αλκόρτα θα αναλάβει διευθυντής στη Λεζάμα, την περίφημη ακαδημία της Αθλέτικ.

«Ο Αλκόρτα είναι το αστέρι στην υποψηφιότητα του Ελιζεγκί», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η AS, με την ισπανική ιστοσελίδα να φιλοξενεί και δηλώσεις του πρώην βοηθού του Μίτσελ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρότζεκτ. Θέλω πολύ να βοηθήσω την Αθλέτικ και ο Αϊτορ μου δίνει αυτή την ευκαιρία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εχουμε συζητήσει με πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα στην ακαδημία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ελιζεγκί, όπως αναφέρει η AS ποντάρει πολλά στον Αλκόρτα, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, με τον άλλοτε βοηθό του Μίτσελ να γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να αναδείξει τα ταλέντα που υπάρχουν στην ακαδημία της Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ