Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Με δύο γκολ του Σάντι Καθόρλα, η Βιγιαρεάλ υποχρέωσε τη Ρεάλ σε οδυνηρή ισοπαλία με σκορ 2-2, η οποία την απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την πρώτη θέση.

Μετά από τρεις σερί νίκες, η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη νέα απώλεια βαθμών. Η βασίλισσα,  μετά από ένα ματς με ανατροπές, περιορίστηκε στην ισοπαλία 2-2 με τη Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ (σε εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής).

Στους 30 βαθμούς οι Μαδριλένοι, είναι στην 4οι θέση της βαθμολογίας μετά την 3η ισοπαλία τους. Οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού το «κίτρινο υποβρύχιο» που έφτασε τους 16β.

Οσον αφορά την εξέλιξη του σκορ είχαμε ένα εντυπωσιακό πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν τρία τέρματα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σάντι Καθόρλ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 μόλις τρία λεπτά μετά (7′), με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Μάλιστα η Ρεάλ έφερε… τούμπα το ματς ολόκληρωτικά αφού στο 20′ ο Βαράν σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του (1-2).

Η τελευταία λέξη ανήκε όμως στους γηπεδούχους. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Καθόλρα, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 82′!

Στην πρώτη θέση φυσικά η Μπαρτσελόνα με 37 βαθμούς, ακολουθούν η Ατλέτικο με 34, η Σεβίλλη με 32 και όπως είπαμε και πιο πάνω η Ρεάλ είναι 4η με 30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ