Ο Βαλβέρδε σχετικά με τις φήμες περί φυγής: «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα»

Ο Βαλβέρδε σχετικά με τις φήμες περί φυγής: «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει καμία διάθεση να αποκαλύψει τα σχέδιά του σχετικά με το μέλλον του στη Βαρκελώνη, εν μέσω αυξανόμενων εικασιών περί αποχώρησης στο τέλος της σεζόν.

Ο πρώην Ερυθρόλευκος τεχνικός, Ερνέστο Βαλβέρδε, αντικατέστησε τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα το 2017, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς και την οψιόν για έναν ακόμα χρόνο επέκτασης.

Με μόλις έξι μήνες να απομένουν στους αρχικούς όρους του συμβολαίου, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι απρόθυμος να επιβεβαιώσει εάν θα επιθυμούσε να παρατείνει τη διαμονή του για ακόμα έναν χρόνο- μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί σε συνεργασία με τον σύλλογο.

«Έχω συμβόλαιο με την ομάδα» δήλωσε ο Βάλβερδε στη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο αφού αποκάλυψε ότι δεν ξέρει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν σε συνέντευξή του στο Barca TV την περασμένη εβδομάδα.

«Είναι αλήθεια ότι [το συμβόλαιο είναι] δύο χρόνια συν ένα, αλλά στο τέλος της σεζόν ο σύλλογος και εγώ πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα συνεχίσω ή όχι. Έχουμε πάρει πάρει μια απόφαση για τώρα. Πάντα υπήρχε καλή συνεργασία – αλλά ξέρετε πώς είναι ο κόσμος της διοίκησης. Δεν κερδίζεις μία εβδομάδα και έχεις ένα τίμημα να πληρώσεις»

«Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο και τα δύο μέρη το σέβονται, θα αποφασίσουμε μαζί, αφήνουμε [τις συζητήσεις] για αργότερα στη σεζόν, υπάρχει καλή κατανόηση με το club, αλλά θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα»

Ο Βαλβέρδε, που κατέκτησε το νταμπλ στην πρώτη του σεζόν ως τεχνικός της Μπάρτσα, δήλωσε ότι η άρνησή του να δεσμευτεί πέρα ​​από το τέλος της παρούσας σεζόν δεν επηρεάζει τα μακροπρόθεσμα σχέδια του συλλόγου!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ