Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 0-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 0-2

Με το... αριστερό μπήκε η νέα χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Βιγιαρεάλ (2-2), ήρθε η εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ (0-2) που την αφήνει πολύ πίσω στη «μάχη» του τίτλου.

Ανέλαβε βαρύ φορτίο. Το γνώριζε εξ’αρχής. Το ρίσκο Λοπετέγκι δεν βγήκε στον Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Σαντιάγο Σολάρι κλήθηκε να βγάλει φίδι από την τρύπα. Η νέα Ρεάλ της μετά Ζιντάν – Κριστιάνο εποχής όμως, δεν λέει να βρει την παλιά της αίγλη. Σηκώνει για λίγο κεφάλι και έπειτα ακολουθούν τα στραπάτσα που απογοητεύουν τον μέσο Μαδριλένο, που αναρωτιέται: καλά η ισοπαλία από τη Βιγιαρεάλ που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και εντός έδρας καθαρή ήττα από τη Σοσιεδάδ;

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της σφαλιάρας, αρκεί να γνωρίζει ότι οι Βάσκοι είχαν να νικήσουν στο πρωτάθλημα από τις 26 Νοεμβρίου!  Στα του παιχνιδιού, μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουίλιαμ Ζοσέ (0-1). Οι Μερένχες προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι Μπενζεμά, Μόντριτς και Βινίσιους δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Ρούλι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λούκας Βάθκεθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μοντέρο. Η ομάδα του Σολάρι προσπαθούσε συνεχώς να βρει το πολυπόθητο τέρμα, αλλά ο Ρούλι όποτε χρειάστηκε ήταν παρών και κανείς δεν μπορούσε να λύσει τον… γόρδιο δεσμό. Στο 83′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Ρούμπεν Πάρδο να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Γουίλιαμ Ζοσέ γράφοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ρεάλ ζήτησε δύο πέναλτι με τον διαιτητή να το αρνείται και να μην συμβουλεύεται το VAR. Όπως και να’ χει η κρίση στη λευκή πλευρά της Μαδρίτης καλά κρατεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, πίσω και από την Αλαβές!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο (77′ Ρεγκιγιόν), Καρβαχάλ, Καζεμίρο (57′ Ισκο), Κρόος (80′ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρούγι, Μορένο, Γιορέντε, Ελουστόντο (69′ Θαλδούα), Μουνιόθ, Θουρουτούθα, Ιγιαραμέντι, Μερίνο (72′ Πάρδο), Γιανουζάι, Ογιαρθάμπαλ, Γουίλιαν Ζοσέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ