Μόντριτς: «Δεν πρέπει να κατηγορούν τον Σολάρι»

Μόντριτς: «Δεν πρέπει να κατηγορούν τον Σολάρι»

Ο Λούκα Μόντριτς υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ευθύνονται για την άσχημη εικόνα της ομάδας και όχι ο προπονητής.

Για πρώτη φορά, ύστερα από περιπου 10 χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 2 γκολ διαφορά εντός έδρας, αυτή τη φορά από τη Σοσιεδάδ.

Ο Λούκα Μόντριτς μιλώντας σε ισπανικό μέσο, υπερασπίστηκε τον προπονητή της ομάδας, Σαντιάγκο Σολάρι, τονίζοντας πως δεν φέρει ευθύνη για την κακή κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο κόσμος δεν πρέπει να κατηγορεί τον προπονητή μας, κάνει φανταστική δουλειά και δεν είναι αυτό ο υπεύθυνος που δεν μπορούμε να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω.

Μας δίνει κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι, πιστεύει σε εμάς και πρέπει να του το ανταποδώσουμε. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Ως παίκτες πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και τις υποχρεώσεις που έχουμε.

Είναι μια οδυνηρή ήττα αυτή από τη Σοσιεδάδ. Μέχρι να μείνουμε με 10 παίκτες ήμουν σίγουρος ότι θα καταφέρναμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε.

Το VAR δεν είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε εμείς οι παίκτες. Ίσως είναι περίεργο που δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα πέναλτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ