Ρεάλ Μαδρίτης : Όταν ο Μπραχίμ Ντίαθ «χάζευε» ως ball boy τον Ίσκο στη Μάλαγα (pic)

Ρεάλ Μαδρίτης : Όταν ο Μπραχίμ Ντίαθ «χάζευε» ως ball boy τον Ίσκο στη Μάλαγα (pic)

Ο Μπραχίμ Ντίαθ υπήρξε ball boy και παίκτης στην ακαδημία της Μάλαγα την περίοδο που ο Ίσκο ξεκινούσε να μαγεύει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, «ξέθαψε» μια ιδιαίτερη φωτογραφία.

Το βράδυ της Κυριακής (06/01) η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπραχίμ Ντίαθ από τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι περίπου 17.000.000 ευρώ. Και μερικές ώρες αργότερα, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θυμήθηκε και πόσταρε στο Instagram μια ιδιαίτερη φωτογραφία. Μπορεί να την πει κανείς και σημαδιακή.

Πολύ πριν τη Σίτι και συγκεκριμένα μέχρι τα 14 χρόνια του, ο νεαρός άσος αποτελούσε παίκτη της ακαδημίας της Μάλαγα, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι ήταν και ball boy στους αγώνες της πρώτης ομάδας των Ανδαλουσιάνων.

Υπάρχει, λοιπόν, μια φωτογραφία από εκείνη την περίοδο. Μια φωτογραφία την οποία όποιος κι αν απαθανάτισε, δεν είχε ιδέα για τη σημασία που θα αποκτούσε χρόνια αργότερα. Τι δείχνει αυτή; Τον Σάντι Καθόρλα και τον νυν άσο της Ρεάλ, Ίσκο, να πανηγυρίζουν κάποιο γκολ. Πίσω τους, ένας πιτσιρικάς, ονόματι… Μπραχίμ Ντίαθ, τους παρακολουθούσε και τους «χάζευε».

Που να φαντάζονταν τότε, τόσο ο Ίσκο όσο και ο Ντίαθ, κι άλλο τόσο ο ίδιος ο φωτογράφος το τι θα ακολουθούσε. Σύντομα ο νεαρός θα έχει την ευκαιρία να συνυπάρξει με τον παίκτη που κάποτε θαύμαζε στη Μάλαγα και να μαγέψουν παρέα το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση του Ντίαθ, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Πάντα ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I always wanted to be a professional footballer. #tbthursday #ballboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brahim Díaz (@brahim) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ