Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει τον Σαλάχ, επιβεβαιώνει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει τον Σαλάχ, επιβεβαιώνει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ της Λίβερπουλ έχει σκοράρει 18 γκολ σε 24 παιχνίδια μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, σύμφωνα με την αγγλική Mirror. Μάλιστα, το επιβεβαιώνει και ο γνώριμός μας από τα ελληνικά γήπεδα ως προπονητής του Άρη (από το 2009 ως το 2011) και νυν τεχνικός της Εθνικής Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Σαλάχ ήρθε στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι που μας πέρασε, ωστόσο η αγγλική ομάδα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της πρόωρης αποχώρησής του. Αυτό διότι έχει μπει στο στόχαστρο ορισμένων μεγαθηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης δεν δείχνει ασυγκίνητη αναφορικά με τις ως τώρα εμφανίσεις του Αιγύπτιου εξτρέμ. Τα 18 γκολ του σε 24 συμμετοχές ξεκάθαρα δεν είναι αμελητέα επίδοση.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την πλευρά του, έχει αποκαλύψει ότι η Ρεάλ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή του. «Έχω λάβει επιβεβαιωμένες ειδήσεις αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Σαλάχ, αλλά ας μην βιάζουμε τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο 62χρονος προπονητής στον αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό ON Sport TV.

https://twitter.com/brfootball/status/937082364710346753

Να αναφέρουμε τέλος, πως η Λίβερπουλ είχε δαπανήσει 34 εκατ. λίρες για να τον κάνει δικό της και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει. Ειδικά τη στιγμή που ο Φίλιπε Κουτίνιο δύσκολα θα μείνει στο μεγάλο αγγλικό λιμάνι και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ