Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Τι κι αν η Μπέτις είχε την κατοχή και τις φάσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης «έκλεψε» τη νίκη στο Βιγιαμαρίν με γκολ στο 88ο λεπτό σαν... real Βασίλισσα (2-1)!

Σε καμία περίπτωση δεν έπεισε το βράδυ της Κυριακής (13/01) η Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με την Μπέτις. Είχε εξάλλου πολλές απουσίες (Μπέιλ, Κρόος, Μαρσέλο). Οι Ανδαλουσιανοί μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν την ώθηση του Μπενίτο Βιγιαμαρίν και το… κακό φεγγάρι της Βασίλισσας και έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν το γκολ του Μόντριτς και με συντριπτική κατοχή «φλέρταραν» με την ανατροπή. Όμως τον τελευταίο λόγο είχε ο Θεμπάγιος που με γκολ στο 88ο λεπτό έκανε το 2-1 υπέρ των Μαδριλένων που πήραν μια αγχωτική μεν, νίκη δε.

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Λούκα Μόντριτς, βρήκε δίχτυα στο 13ο λεπτό του αγώνα με ωραίο μακρινό σουτ (0-1), με την Ρεάλ να κάνει στη συνέχεια focus στα ανασταλτικά της καθήκοντα και στις αντεπιθέσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αν κάποιος δεν γνώριζε τίποτα από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα υπέθετε ότι το «μεγάλο όνομα» στο ματς είναι οι Ανδαλουσιανοί και ότι οι Μερένχες προέρχονται από κάποιο προάστιο έξω από τη Μαδρίτη και προσπαθούν να παλέψουν με το μεγαθήριο.

Στο 67ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το VAR να πιστώνει κανονικά το γκολ του Κανάλες στη Μπέτις, παρά τις διαμαρτυρίες από πλευράς Ρεάλ για οφσάιντ. Έκτοτε η πίεση της ομάδας του Σετιέν συνεχίστηκε με τη Ρεάλ να έχει βρεθεί στα σκοινιά. Η λύτρωση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης των πολλών νέων προσώπων (Κρίστο Γκονθάλεθ και Μπραΐμ Ντίαθ έκαναν ντεμπούτο) ήρθε στο 88ο λεπτό όταν ο Θεμπάγιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 2-1, μην πανηγυρίζοντας κόντρα στην πρώην ομάδα του και έδωσε σπουδαίο «τρίποντο» στην Βασίλισσα που ναι μεν δεν διεκδικεί τον τίτλο θέλει όμως οπωσδήποτε να βρεθεί στην πρώτη τετράδα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Μαντί, Μπαρτρά, Μπαραγάν, Φρανθίς (66′ Τέγιο), Καρβάλιο, Γκουαρδάδο (85′ Μπουντεμπούζ), Λο Σέλσο, Χοακίν, Κανάλες, Σανάμπρια (89′ Μορόν)

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιλόν (74′ Θεμπάγιος), Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (81′ Μπραΐμ Ντίαθ), Μόντριτς, Βινίσιους, Μπενζεμά (46′ Κρίστο Γκονθάλεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ