Μπαρτομέου: «Βαλβέρδε και την επόμενη σεζόν»

Μπαρτομέου: «Βαλβέρδε και την επόμενη σεζόν»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η ισπανική ομάδα θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Ερνέστο Βαλβέρδε

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε κι έχει αποφασίσει την παραμονή του Ισπανού τεχνικού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό επισήμανε ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Ζόζεπ Μπαρτομέου, με τον ισχυρό άνδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας να τονίζει χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βαλβέρδε και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την παρουσία του στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε μαζί του αλλά πρέπει να πούμε πως εκτιμούμε την δουλειά του. Είναι ένας πανέξυπνος προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο που θέλουμε να παίζει η Μπαρτσελόνα».

Ο Βαλβέρδε οδήγησε την περασμένη σεζόν τους Καταλανούς στην κατάκτηση του νταμπλ και φυσικά φέτος θέλει να επιστρέψει και στην κορυφή της Ευρώπης, στοχεύοντας στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ