Πρόταση 100 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για Ντιμπάλα

Πρόταση 100 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για Ντιμπάλα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα και προτίθενται να δώσει στη Γιουβέντους ακόμα και 100 εκατ. ευρώ για να την πείσει.

Στον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους έχει στρέψει το βλέμμα της η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της βασίλισσας θα ήθελε να φέρει τον Αργεντινό επιθετικό των «μπιανκονέρι» στο «Μπερναμπέου» το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο και τη χρησιμοποίηση του Μάριο Μάντζουκιτς, έχει παραγκωνιστεί ο Αργεντινός επιθετικός στον πάγκο και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για αυτό. Η ισπανική ομάδα σκοπεύει να προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για να πείσει τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ιταλίας να της παραχωρήσει τα δικαιώματα του διεθνή άσου.

Από την άλλη όμως ο Ντιμπάλα δηλώνει ευτυχισμένος στη Γιουβέντους και δεν θέλει να αποχωρήσει από το Τορίνο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Ρεάλ να προσφέρει περισσότερα χρήματα τόσο στον ίδιο όσο και στην ιταλική ομάδα, ενώ θα πρέπει να «παλέψει» με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ