Παίκτης της Ατλέτικο και επίσημα ο Μοράτα

Παίκτης της Ατλέτικο και επίσημα ο Μοράτα

Ο Άλβαρο Μοράτα θα επιστρέψει στην Ισπανία και τη Μαδρίτη, όπου θα αγωνίζεται δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Επαναπατρισμός για τον Άλβαρο Μοράτα. Ο Μαδριλένος επιθετικός, αποφάσισε πως η Αγγλία και η Premier League δεν του ταιριάζουν και μετά από ενάμιση χρόνο στην Τσέλσι αποφάσισε με την συγκατάθεση της Τσέλσι να επιστρέψει στη γενέτειρά του. Αυτή τη φορά όμως δεν θα φοράει τα λευκά της Ρεάλ αλλά τα ροχιμπλάνκος της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ανακοίνωσε τον δανεισμό του για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, έχοντας μπει ρήτρα αγοράς στα 50 εκατ. ευρώ.

Αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά ομάδα στην καριέρα του διεθνούς με την Ισπανία (27 συμμ/13 γκολ) επιθετικού, μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης (95 συμμ/ 31 γκολ), Γιουβέντους (93 συμμ/ 27 γκολ) και Τσέλσι (72 συμμ/ 24 γκολ), με τους ροχιμπλάνκος και τον Τσόλο Σιμεόνε να καλείται να τον εντάξει γρήγορα στο ρόστερ για να παρουσιάσει μια ισχυροποιημένη εικόνα της Ατλέτιkο στις μάχες που μαίνονται σε La Liga και Champions League.

https://twitter.com/Atleti/status/1089908611109801984

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ