Σουάρες : «Ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ; Ποτέ»!

Σουάρες : «Ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ; Ποτέ»!

Ο Λουίς Σουάρες εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε πως δεν του κρατά κακία για την αποχώρηση του.

Ο Λουίς Σουάρες εμφανίστηκε βέβαιος οι φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να μεταγράφεται στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι αληθινές, καθώς όπως τόνισε ξέρει πολύ καλά τι αισθάνεται για την Μπαρτσελόνα ο Βραζιλιάνος.

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός επιθετικός επισήμανε πως δεν κρατάει κακία στον πρώην συμπαίκτη του για την μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν

«Δεν πρόκειται να πάει ποτέ ο Νεϊμάρ στη Ρεάλ. Δεν το βλέπω. Ξέρω πώς σκέφτεται και τα συναισθήματά του για την Μπαρτσελόνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των Μπλαουγκράνα.

Όσο για τη φυγή του είπε: «Είναι ώριμος άνθρωπος και πήρε συνειδητά μια απόφαση. Σίγουρα δεν το έκανε ανώδυνα, καθώς ήταν χαρούμενος εδώ. Πρέπει όμως να σεβαστούμε ότι έκρινε πως ήθελε να ακολουθήσει άλλες προκλήσεις. Δεν κρατάω καμία κακία, παρά μόνο τον θαυμάζω και τον αγαπώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και για τη σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ