Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 2-2

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 2-2

Η Βαλένθια προηγήθηκε με 2-0 στο 34' μέσα στο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα χάρη σε δύο γκολ του Μέσι, δίχως να καταφέρουν όμως να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, έπειτα από περίπου 100 μέρες και 8 συνεχόμενες νίκες. Οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τη Βαλένθια στο Καμπ Νου, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι μια ομάδα… μόνος του, πετυχαίνοντας και τα 2 γκολ των γηπεδούχων.

Οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στο 24′ λεπτό με τον Γκαμέιρο να αξιοποιεί την πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Ροντρίγκο, ενώ 7 λεπτά αργότερα, ο Ντάνι Παρέχο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, παγώνοντας παράλληλα το Καμπ Νου.

Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, στο 37′, η Μπαρτσελόνα μείωσε στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Λάτο πάνω στο Σεμέντο, με το 1-2 να μένει ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα αύξησε και άλλο την πίεση της και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 64′, με τον Μέσι να πιάνει ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ και να κάνει το 2-2. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, ωστόσο στο τέλος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό η κάθε μία.

Με τα 2 του γκολ, ο Μέσι έφτασε τα 21 την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος που φτάνει αυτόν τον αριθμό στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στην 1η θέση η Μπαρτσελόνα με 50 βαθμούς, ενώ η Βαλένθια παρέμεινε 7η με 30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ