Πόρτα στον Νεϊμάρ έριξε ο Μπαρτομέου

Πόρτα στον Νεϊμάρ έριξε ο Μπαρτομέου

Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ήταν κατηγορηματικός ξεκόβοντας κάθε κουβέντα περί επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα.

Κατηγορηματικός εμφανίσθηκε, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία των Καταλανών με τον Νεϊμάρ. Αντίθετα με την φημολογία επιστροφής του Βραζιλιάνου άσου στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός παράγοντας ήταν απόλυτος και σαφής:

«Ποτέ δεν μίλησα με τον πατέρα του σχετικά με μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Ούτε ο πατέρας του, ούτε ο Νεϊμάρ μου είπαν πως θέλει να γυρίσει στην Μπάρτσα. Ο Νεϊμάρ δεν περιλαμβάνεται σ΄ αυτό που ετοιμάζουμε για το μέλλον», δήλωσε σε συνέντευξη του στην εκπομπή El Partidazo sur la Cope, ο Μπαρτομέου και πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση της και με τα χρήματα από την μεταγραφή του Νεϊμάρ, αποκτήσαμε τον Φιλίπε Κουτίνιο και τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί τους».

Όσον αφορά τέλος στην περίπτωση απόκτησης του Αντριέν Ραμπιό από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μπαρτομέου ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ