Ίσκο: «Δεν έχω τις ίδιες ευκαιρίες με τους συμπαίκτες μου»

Ίσκο: «Δεν έχω τις ίδιες ευκαιρίες με τους συμπαίκτες μου»

Ο Ίσκο μέσα από μήνυμα στα social media τόνισε πως πλέον δεν παίρνει τις ίδιες ευκαιρίες στη Ρεάλ σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Ο Ίσκο δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Σαντιάγκο Σολάρι, με τα λεπτά συμμετοχής του τη φετινή περίοδο να έχουν μειωθεί σημαντικά. Μάλιστα, ο Ισπανός δεν διστάζει να μιλάει για αυτό το θέμα και δημοσίως, με τελευταίο περιστατικό το σχόλιο πάνω στις δηλώσεις του Ντε Λα Ρεντ.

Ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας» μιλώντας στο ESPN ανέφερε πως η Ρεάλ δεν πρέπει να περιμένει κανέναν και πως όποιος δεν αποδίδει τα αναμενόμενα θα βρίσκεται πίσω στην ιεραρχία από τους συμπαίκτες του, κάτι που προκάλεσε την απάντηση του Ίσκο.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Ντε Λα Ρεντ, αλλά όταν δεν έχεις τις ίδιες ευκαιρίες με τους συμπαίκτες σου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πάντως ακόμη και τώρα προσπαθώ και μάχομαι, ευελπιστώντας πως κάποια στιγμή θα μου δοθούν».

Η ρήξη του 26χρονου με τον προπονητή του είναι πλέον εμφανής και ήδη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πείσει τον Ισπανό να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη για το Τορίνο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ