Λεγανές – Μπέτις 3-0

Λεγανές – Μπέτις 3-0

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Λεγανές καθώς επικράτησε της Μπέτις με 3-0, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Εν – Νεσίρι που σημείωσε χατ-τρικ. Βασικός ο Δημήτρης Σιόβας για τους γηπεδούχους.

Η Λεγανές ήταν η απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπέτις, με την ομάδα του Κίκε Σετιέν να είναι κατώτερη των περιστάσεων σε όλη την διάρκεια του ματς, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος για την είσοδό της στις θέσεις που οδηγούν σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό με τον Εν – Νεσίρι να σουτάρει, αφού πρώτα κατέβασε τη μπάλα από εκτέλεση κόρνερ και με τη βοήθεια του αντιπάλου κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 36′ ήρθε και το 2-0 με τον Μαροκινό να πετάγεται πρώτος στη μπάλα και με ένα ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0,βάζοντας στέρεες βάσεις στην επικράτηση της.

Από εκεί και πέρα η Μπέτις ασκούσε πίεση για να μπορεί να πετύχει ένα τέρμα που θα την έβαζε στην διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 66′ ο Εν – Νεσίρι ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ με εξαιρετικό πλασέ σε αντεπίθεση που βγήκε με μεγάλη άνεση από τη Λεγανές, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Μπέτις για ανατροπή.

Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Χάβι Γκαρσία για σκληρό χτύπημα στον Όσκαρ με προτεταμένο το πόδι και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την Λεγανές να παίρνει βαθμολογική ανάσα, ευρισκόμενη πλέον στο + 6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ