Ρεάλ Μαδρίτης : Η εκπληκτική χειρονομία της σε άτυχο παίκτη της Σάντερλαντ (pic)

Ρεάλ Μαδρίτης : Η εκπληκτική χειρονομία της σε άτυχο παίκτη της Σάντερλαντ (pic)

Η Ρέαλ Μαδρίτης προέβη σε μια εκπληκτική κίνηση, καθώς μέσο επιστολής της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ντάνκαν Γουάτμορ της Σάντερλαντ που υπέστη ρήξη χιαστών, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στα γήπεδα.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ντάνκαν Γουάτμορ, καθώς ο μέσος της Σάντερλαντ υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Σάντερλαντ στις 18 Νοεμβρίου, λίγες εβδομάδες αφότου είχε επιστρέψει στα γήπεδα μετά από 10 μήνες εξαιτίας του ίδιου τραυματισμού.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή, Ίαν, η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε επιστολή στον Γουάτμορ, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Εμίλιο Μπουτραγένιο, μέσω της οποίας ευχόταν ταχεία ανάρρωση στο νεαρό άσο.

«Αγαπητέ Ντάνκαν,

Εκ μέρους του προέδρου μας, Φλορεντίνο Πέρεθ, και όλων όσων εργάζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα θέλαμε να σου ευχηθούμε μια ομαλή και ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό σου στο γόνατο» έγραφε στην επιστολή της η Βασίλισσα, με τον πατέρα του Γουάτμορ να παραδέχεται πως ήταν κάτι τελείως απρόβλεπτο και για τον ίδιο, αλλά και για τον γιο του.

«Αν ήταν ένας παγκοσμίου φήμης παίκτης ίσως να το περίμενε κανείς. Τώρα, όμως, ήρθε εντελώς από το πουθενά. Ήταν μια εκπληκτική χειρονομία από μια τεράστια ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Ιαν Γουάτμορ και συμπλήρωσε:

«Έχει πραγματικά δώσει μια μεγάλη βοήθεια στον Ντάνκαν. Μου έστειλε μια φωτογραφία της επιστολής στο WhatsApp όπως έφευγε από το προπονητικό κέντρο της Σάντερλαντ και τον ρώτησα αν μπορούσα να την κάνω tweet. H αντίδραση ήταν εκπληκτική».

Όσον αφορά το από που έμαθε για τον τραυματισμό του Άγγλου μέσου, ο πατέρας του νεαρού τόνισε ότι αυτό συνέβη είτε λόγω της συμμετοχής του στο «Common Goal» του Χουάν Μάτα, όπου οι παίκτες δίνουν το 1% της ετήσιας αμοιβής τους για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου -και όχι μόνο- ανά τον κόσμο, είτε λόγω του προπονητή του γιου του στη Σάντερλαντ, Κρις Κόουλμαν, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον Γκάρεθ Μπέιλ από την θητεία του στον πάγκο της Εθνικής Ουαλίας.

« Τα ισπανικά Μέσα παρακολουθούν αρκετά το Common Goal του Μάτα, οπότε υποψιάζομαι ότι από εκεί έμαθαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τι συνέβη στον Ντάνκαν. Είτε είναι αυτό ή ο Κρις Κόουλμαν που είναι προπονητής του είπε κάτι στον Γκάρεθ Μπέιλ, με τον οποίο έχουν καλές σχέσεις από τη συνεργασία τους στην Εθνική Ουαλίας» δήλωσε ο Ιαν Γουάτμορ και κατέληξε: «Το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον σκέφτηκε και έστειλε μια τέτοια επιστολή είναι εκπληκτικό».

Το tweet του Ίαν Γουάτμορ με την επιστολή της Ρεάλ Μαδρίτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ