Λεγανές – Βαλένθια 1-1

Λεγανές – Βαλένθια 1-1

Στο 89' ο Μπρέθγουαϊτ σκόραρε και έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό κόντρα στην Βαλένθια που έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς στην ισοπαλία.

Ακόμη μία απώλεια και χαμένο έδαφος στην προσπάθεια της Βαλένθια για έξοδο στην Ευρώπη, αυτή τη φορά στην έδρα της Λεγανές με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ισόπαλες για τέταρτο σερί παιχνίδι στην La Liga.

Η ομάδα του Μαρθελίνο άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Κοντογκμπιά, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στη φάση ωστόσο ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και δεν έκανε καν χρήση VAR.

Στη συνέχεια η Λεγανές έγινε πιο επιθετική και πίεσε για την ισοφάριση η οποία τελικά ήρθε στο 89′ με τον Μπρέθγουαϊτ να σκοράρει με διπλή προσπάθεια. Στο 92′ μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει και η ολική ανατροπή όταν ο Εν-Νεσίρι έφυγε μόνος του σε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Βαλένθια έφτασε έτσι τους 33 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση ενώ η Λεγανές ανέβηκε στους 30 και στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού.

https://www.youtube.com/watch?v=JLETwW2nolM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ