«Τελειωμένος» ο Μπέιλ από τη Ρεάλ

«Τελειωμένος» ο Μπέιλ από τη Ρεάλ

Η υπομονή του Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως έχει εξαντληθεί με τον Ουαλό και πλέον έχει πάρει την απόφαση να τον πουλήσει το καλοκαίρι.

Την τελευταία του σεζόν στη Μαδρίτη φαίνεται πως διανύει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Όπως μεταδίδεται από την Ισπανία, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει τον Ουαλό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «AS», ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων έχει χάσει κάθε υπομονή με τον 29χρονο και τη θερινή μεταγραφική περίοδο θα του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Οι φετινές επιδόσεις του Ουαλού σε συνάρτηση με την χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο έχουν οδηγήσει τους ιθύνοντες των «Μερένχες» να αποδεχτούν πως το μέλλον του δεν μπορεί συμπορευτεί με εκείνο του συλλόγου.

Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην ισπανική πρωτεύουσα θεωρούσαν πως ο Μπέιλ θα γέμιζε τα παπούτσια του Πορτογάλου και συγχρόνως θα αιτιολογούσε τα 100 εκατομμύρια που ξόδεψαν το καλοκαίρι του 2013 για να τον αποκτήσουν.

Τελικά, το προσωπικό στοίχημα του Πέρεθ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα σε κανένα σημείο της σεζόν και η πώλησή του στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι παρουσιάζεται δεδομένη.

Πάντως, η «βασίλισσα» δεν πρόκειται να δεχτεί πρόταση κάτω των 100 εκατομμυρίων, καθώς θέλει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που πρόσφερε στην Τότεναμ προκειμένου να τον φέρει στη Μαδρίτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ