Ο Μπέιλ αποχώρησε από το γήπεδο πριν τη λήξη του Clasico

Ο Μπέιλ αποχώρησε από το γήπεδο πριν τη λήξη του Clasico

Το κλίμα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέιλ παραμένει τεταμένο, με τελευταίο περιστατικό την αποχώρηση του Ουαλού από το «Μπερναμπέου» πριν καν ολοκληρωθεί το Clasico.

Το γυαλί έχει ραγίσει και φαίνεται πως δεν ξανά κολλάει. Ο Γκάρεθ Μπέιλ δείχνει φευγάτος από τη Μαδρίτη και η τελευταία του αντίδραση στο ντέρμπι κόντρα στη Μπαρτσελόνα έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Συγκεκριμένα, ο Ουαλός ενώ βρισκόταν στον πάγκο αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο, 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι παρόμοιο, αφού και πάλι είχε αποχωρήσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο 78′ της αναμέτρησης με τη Σοσιεδάδ, κάτι που επέφερε την έντονη αντίδραση των Μαδριλένων.

Μια εβδομάδα νωρίτερα κιόλας, ο 29χρονος είχε προκαλέσει εκ νέου με τη συμπεριφορά του, καθώς μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λεβάντε, αρνήθηκε να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Τα τελευταία επεισόδια δείχνουν οριστική ρήξη ανάμεσα σε εκείνον και τη Ρεάλ, την ώρα που τα ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σίγουρη πώλησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ