Ο Πέρεθ παρακαλάει τον Ζιντάν να επιστρέψει!

Ο Πέρεθ παρακαλάει τον Ζιντάν να επιστρέψει!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο πρόεδρος της Ρεάλ επικοινώνησε με τον Γάλλο και του ζήτησε να επιστρέψει, αλλά η απάντηση του «Ζιζού» ήταν αρνητική – Όλα ανοιχτά για το καλοκαίρι.

Οι τραγικές εμφανίσεις, οι δύο σερί ήττες από την Μπαρτσελόνα και ο αποκλεισμός – σοκ από τον Αγιαξ στους «16» του Champions League, έχουν φέρει σε δεινή θέση τον Σαντιάγκο Σολάρι, με τους οπαδούς της Ρεάλ να ζητούν το… κεφάλι του Αργεντινού προπονητή, αλλά και του Φλορεντίνο Πέρεθ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο «Sexta», είναι πολύ πιθανό ο Σολάρι να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας, με τον πρόεδρο των Μαδριλένων να… παρακαλάει τον Ζινεντίν Ζιντάν να γυρίσει πίσω!

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ επικοινώνησε με τον Γάλλο προπονητή και του ζήτησε επιστρέψει στην Μαδρίτη για να αναλάβει εκ νέου την ομάδα.

Ο Ζιντάν, ο οποίος αποχώρησε από την Ρεάλ στο τέλος της περσινής σεζόν, φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Πέρεθ, με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να επιστρέψει τώρα έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα. Ο «Ζιζού», πάντως, στη συνομιλία που είχε με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι, με την προϋπόθεση να φτιάξει από την αρχή την ομάδα, όπως θέλει αυτός, έχοντας πλήρη ελευθερία στις μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ